Меню
Вашата кошница

Плащане и доставка

Безплатна доставка за обл. Пазарджик и обл. Пловдив. При други обстоятелства, допълнително се уговарят разходите по доставката.
Всички продукти се доставят в най-кратки срокове. Срокът на доставка е до 7 работни дни в случаите, когато продуктът е наличен в нашия склад. Продуктите се изпращат след като наш сътрудник се свърже с клиента по телефона. Ако даденият продукт е със статус “По поръчка” срокът на доставка се увеличава до 20 работни дни в зависимост от вида на продукта.

Лично предаване


Ако климатичната техника е с монтаж, тогава продуктът се доставя от монтажниците в уговорения ден.
ВАЖНО! Стоките се доставят на получателите до входа на сградата.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ


Може да заплатите избраната от Вас стока по няколко начина:
Плащане в брой - в брой може да заплатите в търговския ни обект.
Плащане по банков път
Може да заплатите избраните продукти по банков път. Ако посетите наш офис ще Ви бъде издадена проформа фактура, по която може да осъществите банковия превод. Може да получите проформа фактура и по имейл, ако нямате възможност да ни посетите. Получаването на стоката се осъществява след отразяване на банковия превод в нашата сметка или при предоставяне на платежно нареждане от страна на клиента.

За плащане по банков път:


Получател: РЕСПЕКТ КЛИМА ООД
Банка: ОББ
IBAN: BG64UBBS88881000658520
BIC: UBBSBGSF
За основание се пише номера на фактурата.
Поръчаната стока ще бъде изпратена след отразяване на парите по нашата сметка или изпращане на имейл с платежно нареждане на respect-clima@mail.bg.

Покупка на изплащане – стоков кредит


Всички стоки над 150 лв могат да бъдат закупени на изплащане, чрез стоков кредит. Клиентът може да избере между 4 кредитоотпускащи компании: Unicredit Consumer Financing, TBI Bank, DSK Bank и BNP Paribas.
При онлайн покупка на кредит клиентът посочва коя кредитираща организация избира, срокът на кредита и големината на месечната вноска. Консултант се свързва с клиента по телефона и провежда кратка анкета. След получено одобрение на кредита, се генерира Договор за покупка на изплащане. Поръчаният продукт се изпраща към клиента след отново проведен разговор за уточняване на монтаж в удобно време.