Меню
Вашата кошница

За нас


Фирма РЕСПЕКТ КЛИМА – гр. Пазарджик е създадена през 2016 г. и е лицензиран вносител на българския пазар на доказани марки висококачествени климатици за бита и индустрията.

 Фирмата, има за цел да осигури на пазара климатична техника от най-висок клас като предостави на своите клиенти Високо професионално ниво на консултация и компетентност, градящи се на базата, на дългогодишен опит.
 До момента, фирма РЕСПЕКТ КЛИМА - е официален вносител на марките Daikin, Fuji Electric, Fujitsu, Fujitsu General, Gree, Hitachi, LG, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Toshiba, Midea, TREO за България, като предлага цялата гама от продуктите на тези марки.

 Бъдещите ни планове са свързани със стремежа да осигурим висококачествено обслужване на клиентите си, като предложим инсталация и сервиз на продуктите си в различни точки в страната.
 При нас ще намерите климатична техника от най-висок клас произведена в Япония, Тайланд, Южна Корея и Китай. Климатици, подходящи за помещенията, в които искате да бъдат монтирани, съобразени с всичките Ви нужди и изисквания. Ще получите: Професионален монтаж, Актуална информация за предлаганите марки и модели на пазара, високо професионално ниво на консултация, бърза реакция при възникнал проблем или дефект, сервиз на високо ниво, грижа за вашия климатик и след гаранционно обслужване.


 Благодарение на своите фирми партньори, с които вече няколко години градим успешно приятелство и дейност, ние сме от изключителна полза за нашите клиенти.
 Фирма Респект клима разполага с високо квалифицирани служители в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Нашите служители реовно участват в провеждането на семинари, обучения и фирмени изложения. Клиентите ни отличават с високо качество на продуктите и бърза реакция от страна на услугите.
 Плановете ни за бъдещето са свързани с предлагане на нови продукти, разширяване дейността в сверата на услугите и бързата адаптация към бъдещи технологични, и пазарни тенденции.
 От началото на дейността си Респект Клима има амбиции да достигне до клиенти в цялата страна, като предлага широка гама от климатични системи на конкурентни цени. Това мотивира фирмата да инвестира в качествени продукти, да установява партньорства с водещи производители и да подобрява качеството на услугите си.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност